Search:

Type: Posts; User: fusuion12user

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. It worked Franko!! Thank you so much :)

    It worked Franko!! Thank you so much :)
  2. Thank you Franko, I will try that today and let...

    Thank you Franko, I will try that today and let you know how it works. Thanks!!
  3. Web Fonts not working within new Templates 4 pack

    Working on this site : http://www.arianagrandetour.net/ ... but the web fonts are not showing up correctly, even though they are there and all is set up correctly. Notice the article text is in a...
  4. Replies
    1
    Views
    2,166

    SCHEMA abilites in NOF13

    Does anyone know if NOF13 allows the use of SCHEMA tags (or MicroData Markups)?? I don't see a way to incorporate it into anything I type because in the CODE area, whatever I typed is shaded and I...
  5. Since NetObjects almost never replies here and if...

    Since NetObjects almost never replies here and if you cant find help from another user, you're screwed. So I found another method to putting an RSS feed on your site. It integrates OK and is very...
  6. RSS plug in NOT working. Either Fusion 12 OR 13.

    I have pages that pull RSS feeds using the XMLFetch script that is provided. It used to work fine, but now all the RSS feed spots just say 'Loading...' but the feeds are still there and good. Why...
  7. I found it, but it asks 'by Site Structure' or...

    I found it, but it asks 'by Site Structure' or 'By Asset Type' .. if I choose 'Asset Type', it asks 'How many Directories' ... what is that ... I just want it to be like nOF11 where it puts all the...
  8. It was a template from NOF11, which I opened then...

    It was a template from NOF11, which I opened then in NOF 12 and I know I added gfx to the site within NOF12 and the images I added went into LOCAL PUBLISH/ASSETS .... BUT now (a week later), when I...
  9. When Publishing, images are going into wrong Assets folder, any help?

    When I 'Publish' my website locally, I noticed that new images I added were NOT in the ASSESTS folder within LOCAL PUBLISH folder, but they are in the ASSETS Folder up one directory ... this should...
Results 1 to 9 of 9