Search:

Type: Posts; User: BSarkis

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    8
    Views
    1,812

    Only when I publish. ...

    Only when I publish. http://www.mcdonnellnursery.com/html/hybrid_tea_-_gr.html Think it is related to the graphic. When I put photo in separate column the coding is with the graphic. ...
  2. Replies
    8
    Views
    1,812

    2728 Here it is

    2728
    Here it is
  3. Replies
    8
    Views
    1,812

    Text in table problem

    I am creating a table to list new roses, I have created the table, typed in the names and added a photo in the same box programmed to set right of text. When I publish the table all text in boxes...
  4. Replies
    1
    Views
    1,177

    Nav Bar Flyout problem z-index

    How do I modify the z-index of the nav bar buttons. NOF does not supply the correct ones when I try to get a drop down fly-out. It goes beside it instead. I was able to fix the problem once by...
  5. Work around in programming for browsers that no longer support Java?

    Some browsers no longer support Java but instead need to work without plug-ins. According to the Mozilla site ""Web publishers must develop a plan to replace any plug-in content, including Java...
  6. Replies
    3
    Views
    2,048

    I was having the same problem. NOF was setting...

    I was having the same problem. NOF was setting the z-index to 1000. It should be set to z-index 1 for main button, z-index 2 for secondary, etc. I am not a programmer but this worked for me to...
  7. Replies
    1
    Views
    1,294

    Style View graphics code not graphic

    When I go to the Style View/Graphics I get only the coding not a graphic. This happens in all style views, even the Legacy ones. I have reloaded Fusion but still doesn't work. Am running W10
    Any...
  8. Program stops working when I try to preview or publish

    I have never had any problems publishing with Fusion since I was one of the first Beta testers.
    Suddenly when I press the preview or Publish button an error message comes up that says NetOjects 15...
  9. Replies
    3
    Views
    2,540

    Site view to Page view crashes

    When I open my site in Fusion 2015 the first page comes up fine as does the first use of the site view. However after that when click on a page in site view to open it I get "NetObjects not...
Results 1 to 9 of 9