Results 1 to 9 of 9

Thread: Scrolling

  1. #1
    Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Norwich UK
    Posts
    51

    Default Scrolling

    Is it possible without a scroller on the master border to have the buttons in the master border to move with text in the layout? If so please how can I do this?

  2. #2
    Senior Member gotFusion's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    www.gotHosting.biz
    Posts
    4,526

    Default

    A URL would be helpful.

    The masterborder and layout scroll together by default.

    Sounds like you have frames enabled but can't tell without looking at your site.
    NetObjects Fusion Cloud Linux enabled Web Hosting, support + training starts at $14.95
    NetObjects Fusion web Hosting and support + ASP + PHP + ColdFusion + MySQL + MS SQL
    FREE NetObjects Fusion Support & training comes with all web hosting accounts
    NetObjects Fusion Web Hosting: http://www.gotHosting.biz

  3. #3
    Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Norwich UK
    Posts
    51

    Default

    Gosh Mike you are a complicated person, always wanted an URL I see on this forum. Stuff this forum, no help with people like you around.

  4. #4
    Senior Member gotFusion's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    www.gotHosting.biz
    Posts
    4,526

    Default

    Quote Originally Posted by kfoto View Post
    Gosh Mike you are a complicated person, always wanted an URL I see on this forum. Stuff this forum, no help with people like you around.
    Eh ?

    I cannot see your problem unless you show it to me (i.e. post a link to the page with the problem).

    I "think" you have frames enabled but this is just a guess and will remain a guess until I can see a page that has a problem.
    NetObjects Fusion Cloud Linux enabled Web Hosting, support + training starts at $14.95
    NetObjects Fusion web Hosting and support + ASP + PHP + ColdFusion + MySQL + MS SQL
    FREE NetObjects Fusion Support & training comes with all web hosting accounts
    NetObjects Fusion Web Hosting: http://www.gotHosting.biz

  5. #5
    Senior Member LBA's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    California
    Posts
    543

    Default

    Gosh, Mike, you always ask people to explain the problem before you're willing to provide useful free assistance. How selfish of you.

  6. #6
    Senior Member Adendum's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    London (UK) & Granada (Spain)
    Posts
    926

    Default

    Gosh Mike, I'm so surprised you hadn't provided the customary tutorial for guess the solution to the unknown problem - maybe this will help?

    Paul - Aditerum Ltd and AllSortsOfStuff Ltd
    NOF11 (in Admin mode!); Vista Premium 64bit; AMD Phenom IIx4 945 Processor 3.00Ghz; 8.0Gb RAM
    Wouldn't it be great if there was only a single browser to worry about!!!

  7. #7
    Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Norwich UK
    Posts
    51

    Default

    With all due respect Mike did come to my aid several times since for which I am grateful. Thanks to LBA and Adendum for their support and I liked the humour Adendum. As it happens there was no URL for Mike to see as I had not set up the hosting!!

  8. #8
    Senior Member gotFusion's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    www.gotHosting.biz
    Posts
    4,526

    Default

    Quote Originally Posted by kfoto View Post
    As it happens there was no URL for Mike to see as I had not set up the hosting!!
    You don't need a hosted domain. Most ISPs provide you with storage space as part of your internet service. This will work the same as a hosted domain for small stuff such as putting up examples of problems.
    NetObjects Fusion Cloud Linux enabled Web Hosting, support + training starts at $14.95
    NetObjects Fusion web Hosting and support + ASP + PHP + ColdFusion + MySQL + MS SQL
    FREE NetObjects Fusion Support & training comes with all web hosting accounts
    NetObjects Fusion Web Hosting: http://www.gotHosting.biz

  9. #9
    Senior Member Adendum's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    London (UK) & Granada (Spain)
    Posts
    926

    Default

    Quote Originally Posted by kfoto View Post
    .....Thanks to LBA and Adendum for their support and I liked the humour Adendum. ....
    Glad you took it in the way it was meant
    Paul - Aditerum Ltd and AllSortsOfStuff Ltd
    NOF11 (in Admin mode!); Vista Premium 64bit; AMD Phenom IIx4 945 Processor 3.00Ghz; 8.0Gb RAM
    Wouldn't it be great if there was only a single browser to worry about!!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •