Results 1 to 4 of 4

Thread: Unable to open .NOD file in NetObject Fusion 11.0

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1

    Default Unable to open .NOD file in NetObject Fusion 11.0

    Please I want you to assist me to open my website design which I used NetObject Fusion 11.0 to design but I cannot open the file after I backup to the file and later formated the system.

  2. #2
    Senior Member chuckj's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    www.beyondfusion.com - Florida
    Posts
    1,302

    Default

    Have you installed Update 1 to 11?

    You may not be able to open the site file because of that reason alone.

    What happens exactly, when you try to open the site?
    Chuck Joslin
    www.BeyondFusion.com
    PHP & MySQL development with Fusion
    Fusion support for AllWebMenus (Likno) Contact me for custom AWM menus for your sites.
    Tutorials and Forums

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    London, UK
    Posts
    8

    Default

    If the update is not applied, and you last saved the site in Fusion 11 (with upgrade 1 applied) then it won't open. So apply the upgrade 1st. It would be useful to know the error that you are seeing when you try to open if its not the upgrade issue.

  4. #4
    Administrator Adam's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    357

    Default

    Quote Originally Posted by danu146 View Post
    Please I want you to assist me to open my website design which I used NetObject Fusion 11.0 to design but I cannot open the file after I backup to the file and later formated the system.
    As Christopher stated, you will want to make sure your on the latest patch for NetObjects Fusion. You can download and install the latest patch via tools > check for updates (within the program) or from our website:

    http://netobjects.com/html/11_5012.html

    After updating, try to open your site.

    Also, by backup, do you mean a template or a backup of the nod file? If the latter, did you save your Assets and Styles folders?
    Adam
    NetObjects Technical Support

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •