Results 1 to 4 of 4

Thread: publishing does not show menus, title bar...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1

    Default publishing does not show menus, title bar...

    Just upgraded to the new nof 12 and already having issues. designed a site using the wizard (the one with the paper airplane) and everything looks great in design. for some reason when i local publish, the menu bar and page titles do not appear on all pages. please help, working on a deadline and cannot afford to be down.

    thanks...


    --rudy

  2. #2
    Administrator Mike's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Doylestown, PA
    Posts
    524

    Default

    Hi Rudy, this issue has been noted and will be fixed in AU1
    Mike
    NetObjects Technical Support
    forums.NetObjects.com

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    California
    Posts
    8

    Default

    Quote Originally Posted by Mike View Post
    Hi Rudy, this issue has been noted and will be fixed in AU1
    Thanks. I also have the same problem as the OP -- after publishing no side site nav or page banner are showing up in browsers or in the in-NOF preview. They do show in the design view.

  4. #4

    Default

    It seems like none of the Nav bars show the text on any of the pre-packaged templates. When is AU1 due out?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •