Results 1 to 2 of 2

Thread: 'Page Properties' window on Site View disappears

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    17

    Exclamation 'Page Properties' window on Site View disappears

    OK.. The latest one.. 'Page Properties' window on Site View disappears no matter what!!

    I am working on this for 3 complete days, tried 300-500 different combinations including:
    Docking
    undocking
    changing views between site, page views etc.
    re-installation of program
    trying with bundled java
    tring with java 1.6
    playing with xml files (copying basic.xml to lastused.xml -- setting lastused.xml to read only etc)
    uninstalling previous version of NOF
    using magnifier to find a thin line to pull the 'Page Properties' window from the right edge of the screen
    and many, many others.

    The problem appears after changing view from site to page view. I make 'Page Properties' window visible in site view, in both structure and outline view. Save the workspace, go to page view. When I return back:
    - sometimes they are both gone right away
    - sometimes 'Page Properties' window appears on whether structure or outline view, but not on both, after one more change between site and page views, it is also gone. None of the structure or outline views show 'Page Properties' window.

    Strange behaviour:
    I make 'Page Properties' window visible by hitting F3. When I hit F5 (refresh), it is gone!! The software doesn't really dock it.

    So far, the only way to keep them (both in structure and outline view) is setting 'Page Properties' window to AUTO HIDE. This is the only solution to find it there when you return back from the Page View. Really annoying, and this took my 3 days, I didn't sleep until 9 a.m in the morning for last 3 days, still no solution.

    I even checked registry:

    'HKEY_CURRENT_USER > Software > NetObjects > Fusion > 12.0 > Window' shows:

    h 886
    w 1616
    x 4294967288
    y 4294967288

    are these normal?

    I don't know what is causing the problem.

    OS: Vista Home Premium X64

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    17

    Default

    I now made another fresh install, and noticed that 'Page Properties' window does not disappear after navigating between Site and Page views, IF, you stick at 'Structure' pane in Site view. But if you also use outline view, it's gone.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •