Results 1 to 4 of 4

Thread: MLR tabs not working in IE9

  1. #1
    Member chipguy's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Northern Ontario
    Posts
    53

    Default MLR tabs not working in IE9

    NOF 11, windows 7, using as admin. Everything was working great until I published tonight. MLR tabs are not working in IE9, but working in Chrome and FF. Link to a page on my site is http://www.fragrancegarage.ca/html/calvin_klein_men.php
    Previous to publishing tonight, my pages with MLR tabs were rendering great on all 3 browsers. I am stumped as to why this is happening. Also, I noticed that the tab transition, which use to be a quick fade in and out, has changed also. However, in Chrome, the fade transition is working.

    Any thoughts.
    Steve

  2. #2
    Max
    Guest

    Default Re: MLR tabs not working in IE9

    Working OK in all browsers for me. You may need to clear your browser cache.

    Max

    ---
    chipguy wrote:
    NOF 11, windows 7, using as admin. Everything was working great until I
    published tonight. MLR tabs are not working in IE9, but working in
    Chrome and FF. Link to a page on my site is
    http://www.fragrancegarage.ca/html/calvin_klein_men.php
    Previous to publishing tonight, my pages with MLR tabs were rendering
    great on all 3 browsers. I am stumped as to why this is happening. Also,
    I noticed that the tab transition, which use to be a quick fade in and
    out, has changed also. However, in Chrome, the fade transition is
    working.

    Any thoughts.
    Steve




  3. #3
    Member chipguy's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Northern Ontario
    Posts
    53

    Default

    Man, I must be in the twilight zone. Cleared the cache, republished some pages, and still, tabs not working in IE9. Other browsers are fine. Thanks anyways.

    Steve

  4. #4
    Member Bert542's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Newcastle, Australia
    Posts
    64

    Default

    chipguy,
    There are known issues with IE9.
    Check out this thread here:
    http://forums.netobjects.com/showthr...-Windows-7-x64
    Bert542

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •