Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 28

Thread: How is the Fusion XII Update working for you?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1

    Default How is the Fusion XII Update working for you?

    Now that a patch has been released, how is it working for the people that found the initial release too buggy to work with?

    I was waiting for the patch before trying XII myself - version 11 was making my life a whole lot easier (with the Goldmine collection from Coolmaps).

    Speaking of Coolmaps - is there any focus on re-building these components for version XII? I have been using them forever on most sites built and it sure would be nice to have an actual installer instead of a modified version from an old Fusion 9 directory.

    Sorry - 2 different topics for this post...

  2. #2
    Senior Member gotFusion's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    www.gotHosting.biz
    Posts
    4,529

    Default

    12 has worked for me just fine. The update fixed some issues that I did not have problems with but others did.

    Coolmaps has been out of the Fusion market for a very long time (like almost 8 years). As far as I know, they have no intention of updating the coolmaps components
    Last edited by gotFusion; 08-10-2011 at 11:09 PM.
    NetObjects Fusion Cloud Linux enabled Web Hosting, support + training starts at $14.95
    NetObjects Fusion web Hosting and support + ASP + PHP + ColdFusion + MySQL + MS SQL
    FREE NetObjects Fusion Support & training comes with all web hosting accounts
    NetObjects Fusion Web Hosting: http://www.gotHosting.biz

  3. #3

    Default

    I knew about the coolmaps product reaching EOL - after several e-mails with Peter Sklar (also with coolmaps) - but I was wondering if someone reading this discussion would be interested in contacting them about "dusting off" those components - they were so useful... !!! maybe??? And I'm sure the code could be tweaked or "best practice" after several years ( 8 ) of being created ???

    I really like NetObjects Fusion - glad it is around and that I have been with it for so many versions ( since version 2 ) - it has only gotten better, faster and more robust - IMHO!
    Last edited by kspoor; 08-10-2011 at 09:28 PM.

  4. #4
    Junior Member HerrS's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Central Missouri, USA
    Posts
    21

    Smile Odd Problem Fixed

    When I purchased NOF12 it installed and ran fine on my primary computer, however, when I installed it on a secondary computer it refused to run. I installed and uninstalled a number of times, but no help. I posted the problem on these forums and contacted NOF regarding the problem. I tried everything suggested but to no avail. So, when the update became available I downloaded it but waited before installing on my primary work computer until a little feedback comes in on it's reliability. So far, so good.

    Then I got to thinking, what can I lose by trying to install the update on the secondary computer. Lo and Behold, after installation NOF now runs on that computer also. Interesting....
    Older than the hills, and can't find reverse...

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    166

    Default

    Quote Originally Posted by HerrS View Post
    When I purchased NOF12 it installed and ran fine on my primary computer, however, when I installed it on a secondary computer it refused to run. I installed and uninstalled a number of times, but no help. I posted the problem on these forums and contacted NOF regarding the problem. I tried everything suggested but to no avail. So, when the update became available I downloaded it but waited before installing on my primary work computer until a little feedback comes in on it's reliability. So far, so good.

    Then I got to thinking, what can I lose by trying to install the update on the secondary computer. Lo and Behold, after installation NOF now runs on that computer also. Interesting....
    This quote got me thinking yesterday and today reading this forum and another forum that is related to something different. I'm wondering if a lot of the issues is hardware related? I purchased a high end computer and received it yesterday because my other computer would crash, crappy video card etc. Cheap hardware. Adobe Dreamweaver would act crazy on it. I was blaming it on them. But after installing it on my new computer, no problems.

  6. #6
    Member Kenfriedman's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Northern California, USA
    Posts
    84

    Default

    Quote Originally Posted by gotFusion View Post
    12 has worked for me just fine. The update fixed some issues that I did not have problems with but others did.

    Coolmaps has been out of the Fusion market for a very long time (like almost 8 years). As far as I know, they have no intention of updating the coolmaps components
    This has been my experience as well.
    ------------------------------------
    Ken Friedman
    Author of books about WW-II.

  7. #7
    Steve Howe
    Guest

    Default Re: How is the Fusion XII Update working for you?

    End caps for vertical submenus still don't appear to work for me (on-going
    ticket).

    Steve.


  8. #8

    Default

    Quote Originally Posted by Steve Howe View Post
    End caps for vertical submenus still don't appear to work for me (on-going
    ticket).

    Steve.
    By the time they fix these unresolved issues, they will be wanting to charge you for an upgrade. Ditch the bitch and make the switch.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2

    Default

    The new update has messed up my menu and has crashed countless times today...I'm going to upgrade from Vista to Windows 7 and see if that works. After that I suppose I toss weeks worth of work and go find a better program or better yet, hire somebody to do this.

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    21

    Default

    The Ad Banner component worked fine before the update but now I can't get it to work after publishing locally or remotely. Has anyone else experienced this problem? Anyone have a fix for it?

    Steve

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •