Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 28

Thread: How is the Fusion XII Update working for you?

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2

    Default

    The new update has messed up my menu and has crashed countless times today...I'm going to upgrade from Vista to Windows 7 and see if that works. After that I suppose I toss weeks worth of work and go find a better program or better yet, hire somebody to do this.

  2. #12
    Allison Moore
    Guest

    Default Re: How is the Fusion XII Update working for you?

    Hmm. Other than the new alt tag bug, I've found the update to be way
    more stable than the original release of XII.

    Can't comment on the menus, since I've used AWM for years.

    Allison

    > The new update has messed up my menu and has crashed countless times
    > today...I'm going to upgrade from Vista to Windows 7 and see if that
    > works. After that I suppose I toss weeks worth of work and go find a
    > better program or better yet, hire somebody to do this.



  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    21

    Default

    The Ad Banner component worked fine before the update but now I can't get it to work after publishing locally or remotely. Has anyone else experienced this problem? Anyone have a fix for it?

    Steve

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Riverdale,PG County Maryland USA
    Posts
    3

    Default

    Hello NOF Community,
    I am new to this community. I bought NOF XII to build a very simple website to sell e-books.Please is there any representative / agent in this our locality that can work me through as I want to be fully involved in building the site so that I can control the site. I live here in Riverdale, in Prince George’s county of Maryland USA.
    Eagerly waiting for your prompt reply.
    Thanks.
    Kennedy.

    Tel : 240-374-8681

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    4

    Unhappy Lost Text Over Picture

    Hi

    I had numerous stability problems with version XII (Running on Windows 7 with 1.5GB DRAM), but persisted as I did not want to rebuild using another application environment.

    My site was created in Fusion XI then using Template Export was moved to Version XII.

    I recently updated to the latest release, now I have lost text over pictures that was previously there and I cannot repair. I cannot now add text over pictures. I add the picture, I bring up the properties box and enter and format the text. It looks fine in the design screen.
    Click image for larger version. 

Name:	Button with txt..PNG 
Views:	550 
Size:	24.8 KB 
ID:	987
    When I Preview the text is not present. If I publish, the text is not present.
    Click image for larger version. 

Name:	Button no txt..PNG 
Views:	572 
Size:	22.6 KB 
ID:	988
    This did not occur with the original version of Fusion X11. This is annoying.

    Any ideas?

    Anthony

  6. #16

    Default

    Have been using the updated version of NOF V12 now for a couple of weeks and haven't had any issues thus far. Everything seems to be working just fine.

    Gateway FX6831-03, Windows 7 Home Premium 64-bit

  7. #17
    Senior Member gotFusion's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    www.gotHosting.biz
    Posts
    4,529

    Default

    Quote Originally Posted by anthonyc View Post
    Hi

    I had numerous stability problems with version XII (Running on Windows 7 with 1.5GB DRAM), but persisted as I did not want to rebuild using another application environment.

    My site was created in Fusion XI then using Template Export was moved to Version XII.

    I recently updated to the latest release, now I have lost text over pictures that was previously there and I cannot repair. I cannot now add text over pictures. I add the picture, I bring up the properties box and enter and format the text. It looks fine in the design screen.

    When I Preview the text is not present. If I publish, the text is not present.

    This did not occur with the original version of Fusion X11. This is annoying.

    Any ideas?

    Anthony
    I have tried this with a site exported from 11 into 12 and I get text on image. Tried it with a new site built in 12 and I get text on image. Found a few other issues I need to do a bug report on but this feature works for me in 12 with the update applied.

    http://www.fusionkb.com/12-update-test/untitled1.html

    Can you make a 1 page test site (started fresh in 12) and see if you get text on image?

    What version number is showing for you?
    NetObjects Fusion Cloud Linux enabled Web Hosting, support + training starts at $14.95
    NetObjects Fusion web Hosting and support + ASP + PHP + ColdFusion + MySQL + MS SQL
    FREE NetObjects Fusion Support & training comes with all web hosting accounts
    NetObjects Fusion Web Hosting: http://www.gotHosting.biz

  8. #18
    Allison Moore
    Guest

    Default Re: How is the Fusion XII Update working for you?

    >> Issues that where introduced with the update (and were not present in
    >> the previous release):
    >> 1. The font styles for list items, normal (p) and text objects don't
    >> inherit the site style, even if they are set to Automatic.
    >> 2. Pages with '' Center in browser' checked do not center when loaded
    >> in IE9; they are shown correctly in Firefox.

    >
    > Add to that an inability to use alt tags with flash files. They now
    > display as text below the flash. Ticket filed.


    Two additional problems have turned up for me:

    1) Setting Auto-Generated Image Output for the three graphic image types
    in the Application Options to 'Not optimized' is useless. Even though
    the Optimize | Settings field in the Picture Properties palette now
    defaults to 'Application Default', the images are still treated as
    auto-gen. That means they're published in Assets\Images\Autogen and the
    page html doesn't find them. You have to explicitly specify 'Not
    optimized' for each image you add to the page. (ticket filed)

    2) I'm having to re-establish links on every page I've brought forward
    from XII to XII patch 1. These are both internal and external links. I
    haven't republished enough pages yet to know if it's every link that's
    broken or only some of them. (ticket to be filed shortly)

    OTOH, XII patch 1 isn't crashing the way XII had started to do.

    Allison

  9. #19
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2

    Default

    I installed the patch and starting having some problems, so uninstalled it. I think what happened was NOF wouldn't even start.

  10. #20
    Joe Rotello
    Guest

    Default Re: How is the Fusion XII Update working for you?

    On 8/30/2011 7:10 PM, Calo wrote:
    > I installed the patch and starting having some problems, so uninstalled
    > it. I think what happened was NOF wouldn't even start.
    >
    >

    STRONGLY apparent that the next Update #2 for Fusion XII / 12 needs to
    be written, tested and made available -- and SOON.

    Even after Update #1, Fusion 12 is still bereft of too many problems,
    acute code failures, components that clearly do not work right, etc.

    Just a reminder.

    Joe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •