Results 1 to 4 of 4

Thread: Publishing problem with version 12

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Belize, Central America
    Posts
    66

    Default Publishing problem with version 12

    Running Windows 7 on a PC with both Fusion 11 & 12 installed and working.

    Have a website that was designed in version 11 (v11) which publishes OK.
    Imported (v11) website into version 12 (v12).

    Now when attempting to publish in (v12) I get a "Connection to host failed". (It obviously imported all the correct settings from version 11). I checked & all settings are the same
    Absolutely nothing was changed after the importation into (v12).
    Tried the "Passive mode" thing, no success.

    The version 11 still test and publishes OK, but the version 12 now does not test or publish OK
    Any suggestions, help would be most appreciated
    Last edited by giovannismith; 09-04-2011 at 04:07 PM.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Belize, Central America
    Posts
    66

    Default

    Hello guys,
    Found my problem - firewall.
    For some reason it blocked the verson 12 and allowed the version 11 to upload.
    Just in case anyone was interested

  3. #3
    Banned EtienneC's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Doylestowm, PA
    Posts
    324

    Default

    What was the name and version of the firewall software?

  4. #4
    Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Belize, Central America
    Posts
    66

    Default

    Quote Originally Posted by EtienneC View Post
    What was the name and version of the firewall software?
    e-scan ISS SMB

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •