Results 1 to 4 of 4

Thread: Style does not properly import to NOF 12

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    16

    Default Style does not properly import to NOF 12

    Hello,
    I've been using a certain style since NOF 4, yes I know, I should change it, but I like it!
    Before upgrading, in version 11 I verified all assets, deleted unused assets, then exported my site to a template. When I import into NOF 12, the graphics look fine on the screen but when I publish, the headers and navigation buttons are corrupted.
    Here is an example of the corrupted graphics: http://www.pejnron.com/Test/
    Here is what it should look like: http://www.pejnron.com/
    I also tried adding the style directly, from my directory of saved styles, and it does the same thing.
    Am I SOL?
    Thanks!
    Pete Macay / petemacay@hotmail.com

  2. #2
    Senior Member gotFusion's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    www.gotHosting.biz
    Posts
    4,529

    Default

    Have you tried to delete the old/imported nav bar component and place it again using the Fusion 12 nav bar component on the tool bar? This would be the first step to take.
    NetObjects Fusion Cloud Linux enabled Web Hosting, support + training starts at $14.95
    NetObjects Fusion web Hosting and support + ASP + PHP + ColdFusion + MySQL + MS SQL
    FREE NetObjects Fusion Support & training comes with all web hosting accounts
    NetObjects Fusion Web Hosting: http://www.gotHosting.biz

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    16

    Default

    It appears this problem is also stated under the "Importing site from version 11 into version 12" thread. Appears to have something to do with GIF files and transparency. I did add a new "Button Navigation Bar" from the top icons into the body of the pages, same effect. Also, the main image at the top of the page is in the Master Borders.
    I inserted the GIF used in the header into the page itself from the Styles folder "Banners", you can see at
    http://www.pejnron.com/Test/
    The issue is still there.
    Thanks!
    Pete Macay

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1

    Default

    Did you correct this and how did you do it?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •