Results 1 to 4 of 4

Thread: Fusion 12 import from Fusion 7.5 cannot find SiteStyle

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    2

    Exclamation Fusion 12 import from Fusion 7.5 cannot find SiteStyle

    Hi all,

    used Fusion a lot on old versions coming from 1.x to 7 and 7.5. Now I installed Fusion 12 which looks great and imports most of my complex site but tells me that the current sitestyle (tweaked by me) has been deleted - but it's there, in the styles directory. In addition to that in all "Active SiteStyles" in Design Mode, selecting anoterh style gives me a red X and the Graph view shows a Internet Explorer Error not able to connect to the web?

    Any help, ideas?

    Ciao, Bernd

  2. #2
    Senior Member franko's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Tasmania Australia
    Posts
    2,640

    Default

    Did you export the site as a template prior to importing into v12? If not, that's the way to do it as all the assets are bundled up into the zip file so you can open it with everything there.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    2

    Default

    Hi franko,

    thanks for the answer, but the export doesn't work either - it tells me some assets from a Fusion Temp directory are missing...

    So I'm lost, it seems

    Ciao, Bernd

  4. #4
    Senior Member franko's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Tasmania Australia
    Posts
    2,640

    Default

    Optimise the site. In assets view delete all assets with a 0kb size. When you export, don't include assets not in site (can't remember the exact wording but it's a checkbox when you export).

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •