Results 1 to 3 of 3

Thread: My first post - help with auto cache refresh

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Dunedin New Zealand
    Posts
    3

    Default My first post - help with auto cache refresh

    Hi,

    Thanks for having me I have been using Net Objects for 20 odd years now but sometimes I get stuck but google normally helps me out but not on this one.

    I have 2 clients now that I update their site often and because they do not clear their cache they think I have not updated it.

    I have put in this code but only works if they hit refresh.
    <meta HTTP-EQUIV="Pragma" CONTENT="no-cache" />
    <meta HTTP-EQUIV="Expires" CONTENT="-1" />

    Does anyone out there have the answer?
    I'm using NetObjects 10

    Many thanks in advance. Debs

  2. #2
    Senior Member 1FugleyKiwi's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Playford Waters, South Australia
    Posts
    475

    Default

    Try this advice from MS

    http://support.microsoft.com/kb/222064

    You may be better off forgetting the meta tag and using the .htaccess file instead.

  3. #3
    Senior Member franko's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Tasmania Australia
    Posts
    2,613

    Default

    And I was beta testing NoF in 1996 - it was released later that year - so I guess Kiwi years are shorter than those used by the rest of the world. Must have something to do with the latitude.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •