Results 1 to 4 of 4

Thread: Navigation Bar Problems

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    4

    Default Navigation Bar Problems

    in the older version of NOF that I have used in the past I have never had any issues but with NOF 11 I just cannot seem to get the Navigation Bar to show properly when I publish, I have asked them directly at NET OBJECTS but they have given me such a long winded answer that is so confusing I have no idea what I am doing.
    Does anyone know how to fix this.

    if you want to see what it looks like on my website it is www.weddingbunchesandblooms.com.au I am also having trouble with my galleries, I never used to have issues with the galleries that I have in older versions of NOF also, the picture pages work but the thumbnail only half shows so it looks very unproffesional.


    any help would be great.

    I have been building my own website for like 9 years and I am only having these issues once I have changed to NOF11 which is a bit frustrating.

  2. #2
    Senior Member gotFusion's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    www.gotHosting.biz
    Posts
    4,529

    Default

    What was your previous version?

    How did you migrate your site project, via export/import template?

    There were some changes made in the nav bar component between some versions.

    The first thing to do when components start misbehaving is to delete the component and put a fresh instance on your page from the toolbar.
    NetObjects Fusion Cloud Linux enabled Web Hosting, support + training starts at $14.95
    NetObjects Fusion web Hosting and support + ASP + PHP + ColdFusion + MySQL + MS SQL
    FREE NetObjects Fusion Support & training comes with all web hosting accounts
    NetObjects Fusion Web Hosting: http://www.gotHosting.biz

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    4

    Default

    When I upgraded to NOF11 I was moving from an old old old computer with like windows 98 to my laptop and it was just easier to start with a whole new website. And at the time needed a whole new look and update of pictures and so on so I just did a new website I never worried about migrating the old one.

    thanks for the advise

  4. #4
    Senior Member franko's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Tasmania Australia
    Posts
    2,642

    Default

    At first glance it looks to me like you might have overlapping objects as your layout seems all over the place (Firefox 19.0.2 on Win 7 Home). You can only have overlapping objects if your output method is set to Fixed Layout and not to Dynamic Layout. Make sure you're outputting to Dynamic Layout and your prob might go away.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •