Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Home page will not display in Google Chrome or Safari

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    6

    Default Home page will not display in Google Chrome or Safari

    I uploaded our website using NetObjects Fusion 8 (after importing it from an earlier version) years ago. For a long time I thought everything was fine. I'm not sure exactly what happened, but for quite a while now the Home page won't display in Safari or Google Chrome. Does anyone know how to fix this?

  2. #2
    Senior Member franko's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Tasmania Australia
    Posts
    2,617

    Default

    URL? Always helps if we can see the offending page.

  3. #3
    Senior Member chuckj's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    www.beyondfusion.com - Florida
    Posts
    1,302

    Default

    A URL, please?
    Chuck Joslin
    www.BeyondFusion.com
    PHP & MySQL development with Fusion
    Fusion support for AllWebMenus (Likno) Contact me for custom AWM menus for your sites.
    Tutorials and Forums

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    6

    Default

    Sorry! It's www.imagenex.com (and yes, I know it's in some serious need of updating, but in the meantime, I'd like to fix it)

  5. #5
    Senior Member chuckj's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    www.beyondfusion.com - Florida
    Posts
    1,302

    Default

    You're using Fixed Layout. Try switching to Dynamic and republish.
    Chuck Joslin
    www.BeyondFusion.com
    PHP & MySQL development with Fusion
    Fusion support for AllWebMenus (Likno) Contact me for custom AWM menus for your sites.
    Tutorials and Forums

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    6

    Default

    Thanks for the suggestion, Chuck. I was pretty sure it was already in Dynamic (that's what it was showing for me), but I selected Dynamic and republished anyway just to be sure. Unfortunately, I still have the same results. It is only the home page that won't display in these two browsers - if you type in the full address to another page on the site, it displays fine. Any other suggestions?

  7. #7
    Senior Member chuckj's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    www.beyondfusion.com - Florida
    Posts
    1,302

    Default

    The other pages aren't published fixed. Only your index page it looks like.

    Could you be publishing your home page with a different name or file extension and the server is showing the old one you published fixed?
    Chuck Joslin
    www.BeyondFusion.com
    PHP & MySQL development with Fusion
    Fusion support for AllWebMenus (Likno) Contact me for custom AWM menus for your sites.
    Tutorials and Forums

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    6

    Default

    This is strange... I definitely made sure on the home page that Dynamic was selected. I don't think I could be publishing with a different name or file extension since anytime I make changes, it shows them on Explorer and Firefox.

    I also discovered something else when I was playing with the Dynamic stuff earlier.... if I disable the action (where the What's New banner flies in), then the home page doesn't display in IE either. So I tried deleting that banner all together and got the same result - no home page on any browser. Could these issues be related?

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    6

    Default

    I just fixed it! The action doesn't show up in any browser except Internet Explorer, but that doesn't matter. All I had to do was click the box 'Object initially visible in browser' on the home page layout under actions - I'm not even sure how that was unchecked lol

  10. #10
    Senior Member chuckj's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    www.beyondfusion.com - Florida
    Posts
    1,302

    Default

    An action with that fly-in banner was the next possibility. That's what's forcing the fixed layout.

    Glad you got it working.

    Now... update that site!
    Chuck Joslin
    www.BeyondFusion.com
    PHP & MySQL development with Fusion
    Fusion support for AllWebMenus (Likno) Contact me for custom AWM menus for your sites.
    Tutorials and Forums

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •