Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Windows 7 installation - NetObjects 2013 application not launching

  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    136

    Default

    Quote Originally Posted by SolarLightCap View Post
    @drmax
    Did you find a soluton? Im stuck on 'JDK Not Installed' and have tried all the solution listed in these forums (except uninstall reinstall because I just installed it ! And then installed JDK )
    Solved the JDK Not Installed message!!
    NOF13 requires the exact version of Java v1.760-b19 32bit
    I uninstalled JAVA - everything Java and installed the specific version JAVA Runtime V1.7 build 60-b19 32bit - you dont need the full JDK
    Here's the link:
    http://javadl.sun.com/webapps/downlo...BundleId=90223
    If you find after installing all your JAVA installs that you cannot install the latest Java due to an error, then I followed this old post and it worked:
    http://www.windowsbbs.com/other-pc-s...-see-here.html
    I also ran JavaRA as they suggested there and although it did some cleanup, it was not enough to allow the install of Java v1.7-60

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    6

    Default

    Have the same problem: NOF 2013 v/opgr. 5 installed on Windows 10.
    NOF is running using 30-40 % CPU but nothing opens up. I'm using Bitdefender, but the 'fix' described by 'drmax' sounds a little too complex.
    Are there really no official fix from netobjects.com to this problem ?

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    6

    Default

    Solution: Uninstall NOF - Run CCleaner (paid version) - restart PC - run CCleaner - restart PC - install NOF 13 and upgrade #5. Now it works fine.

  4. #14

    Default

    Thanks for help to all

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    3

    Default Windows 7 installation NetObjects 2013 application not launching

    Hi,

    Thanks for your response.

    Could you please enable the debug mode and send us the XML code for both windows and linux?

    Awaiting for your reply.

  6. #16
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    7

    Default

    Issue resolved. I also checked that bin directory of java is placed in win PATH environments variable.

  7. #17

    Default

    I've cleaned the registry and reset IE to default settings.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •