Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Navigation Problems

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    8

    Post Navigation Problems

    Hello!

    I am having a heck of a time with my main navigation.

    1.) After publish, the navigation goes BEHIND the layout region http://www.mnlegion.org/%20testsite/ (you can also see here that the main page carousel isn't advancing. I'll make a new thread for that).
    2.) The navigation is completely missing on some pages http://www.mnlegion.org/%20testsite/.../contacts.html

    Any ideas? Thanks!

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    1,878

    Default

    which version update of Nof are you using? this was an issue with earlier versions of Nof13

    it is working here with Nof13 update5

  3. #3
    Senior Member gotFusion's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    www.gotHosting.biz
    Posts
    4,526

    Default

    Just to add to Anton's answer.

    You can download and install the updates for all products from this page on the NetO site

    http://netobjects.com/html/downloads.html

    You can also check for updates from within the program from the Tools menu

    Click image for larger version. 

Name:	check_updates_menu_option.gif 
Views:	201 
Size:	8.3 KB 
ID:	1790
    NetObjects Fusion Cloud Linux enabled Web Hosting, support + training starts at $14.95
    NetObjects Fusion web Hosting and support + ASP + PHP + ColdFusion + MySQL + MS SQL
    FREE NetObjects Fusion Support & training comes with all web hosting accounts
    NetObjects Fusion Web Hosting: http://www.gotHosting.biz

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    8

    Default

    Thank you for your replies. I have checked for updates and none are available. I am running version 13.00.0000.5580

    Could something else be causing this problem?

  5. #5
    Senior Member gotFusion's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    www.gotHosting.biz
    Posts
    4,526

    Default

    Try cleaning up the work files and folders and doing a full local publish. If it clears up on your home system then do a full remote publish (all pages)

    http://www.gotfusion.com/tutorials/tut.cfm?itemID=4029
    NetObjects Fusion Cloud Linux enabled Web Hosting, support + training starts at $14.95
    NetObjects Fusion web Hosting and support + ASP + PHP + ColdFusion + MySQL + MS SQL
    FREE NetObjects Fusion Support & training comes with all web hosting accounts
    NetObjects Fusion Web Hosting: http://www.gotHosting.biz

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    8

    Default

    Yes, I already tried that based on previous threads to no avail. That's why I started a new thread with hopes of different ideas. I am willing to send a zip of my template for anybody to look at. I really only happens on a few pages.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    1,878

    Default

    can I see a screenshot of design view with the navbar and layout region visible

  8. #8
    Senior Member Since_v4's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Caribbean
    Posts
    674

    Default

    Quote Originally Posted by TanksterJ View Post
    Thank you for your replies. I have checked for updates and none are available. I am running version 13.00.0000.5580

    Could something else be causing this problem?
    What you have is the latest version as can be seen at http://netobjects.com/html/13_5580.html

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    8

    Default

    It looks like I was able to fix the navigation fly-down problem where it was going behind the layout region on every page EXCEPT the home page. Any ideas? http://mnlegion.org/%20testsite/index.html

  10. #10
    Administrator Adam's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    357

    Default

    Quote Originally Posted by TanksterJ View Post
    It looks like I was able to fix the navigation fly-down problem where it was going behind the layout region on every page EXCEPT the home page. Any ideas? http://mnlegion.org/%20testsite/index.html
    Hi TanksterJ,

    Looks like there is an issue with the z-indexing of the objects. On the home page select the Carousel, from the object menu select Arrange Objects > Send to Back. Preview or publish and let me know if this corrects the navigation problem.

    Thanks,
    Adam
    NetObjects Technical Support

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •