Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 11 to 20 of 45

Thread: Upgraded.... Program will not start??

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    2

    Default

    I haven't upgraded. Just bought new and installed without errors.
    Exactly the same problems.
    Tried running as Administrator, same result.
    Windows 7 64bit.
    Seems to me to be a fundamental problem which needs resolving soon if confidence in product is required.
    I will try reinstalling (as Administrator) and see what happens.

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    2

    Default

    I've been around the same cycle, with same result.
    I even ran the installation as Administrator.
    I did notice that 5 minutes after the installation completed, task manager showed that Setup was still running ( I was looking for fusion15.exe).
    So the problem could well be in the setup package.

  3. #13
    Senior Member chuckj's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    www.beyondfusion.com - Florida
    Posts
    1,302

    Default

    Not that this is what happened, but.... it's very important to not close the setup window yourself. It (and its icon in the launch bar) lingers a little bit after you may think installation is complete.

    If you close it yourself or try to open Fusion before it goes away on its own, what you're describing will be the result.
    Chuck Joslin
    www.BeyondFusion.com
    PHP & MySQL development with Fusion
    Fusion support for AllWebMenus (Likno) Contact me for custom AWM menus for your sites.
    Tutorials and Forums

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    14

    Default

    Here it is......


    Click image for larger version. 

Name:	93.jpg 
Views:	147 
Size:	23.7 KB 
ID:	2101
    Quote Originally Posted by antonsvideo View Post
    can I see a screenshot of your Java about screen? see attached example

    you can install the upgrade on any PC without previous version, all you need is the previous version serial during the installation

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    14

    Default

    Okay.... did the whole uninstall-reinstall thing. I waited and clicked the finish button, then brought up program manager. The install program as you said, stayed on for 30 seconds or so. After it went away I started 2015 as administrator and got the same result. I guess we'll rule that out




    Quote Originally Posted by chuckj View Post
    Not that this is what happened, but.... it's very important to not close the setup window yourself. It (and its icon in the launch bar) lingers a little bit after you may think installation is complete.

    If you close it yourself or try to open Fusion before it goes away on its own, what you're describing will be the result.

  6. #16
    Senior Member chuckj's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    www.beyondfusion.com - Florida
    Posts
    1,302

    Default

    It shouldn't take 30 seconds.

    I just uninstalled and reinstalled and after clicking on Finish, the installation icon on my launch bar went away in less than 10 seconds as usual.

    Opened the program, no fuss. And I never have to run as administrator.

    I've uninstalled and reinstalled on both Windows 7 and Windows 8.1 64bit computers a gazillion times and never had any issues.

    It has to be something about your machine's configuration.
    Chuck Joslin
    www.BeyondFusion.com
    PHP & MySQL development with Fusion
    Fusion support for AllWebMenus (Likno) Contact me for custom AWM menus for your sites.
    Tutorials and Forums

  7. #17
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    1,878

    Default

    is windows defender enabled?

    which antivirus program do you have installed? some still work even while disabled

    any malware software installed or third party firewall?

    the problem is definitely not Nof

  8. #18
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    14

    Default

    Well... I gave up installing on that computer, It was a laptop that I used at work and home. I installed it on my desktop at my office with no problems. I've had this issue before with one piece of software for scenery building in a flight simulation product.

    To answer some of the questions,

    1. The time may have been less, I wasn't timing it?

    2. I use bitdefender Virus/Malware software, but I have it on both computers with the same settings so we could probably rule that out.

    3. Windows defender is not installed

    4. I'll check the Java installs, not sure about that.

    Thanks for the help everyone
    Bill

  9. #19
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    1,878

    Default

    Windows Defender is installed, it can't be uninstalled

    you can only disable it in services, this is what I do, I stop the service and then set it to disabled, that way it will never run

  10. #20
    Senior Member TheeDragon's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    195

    Default

    HI all

    been a few months since I visited this site
    was drawn in by an add for NOF15
    this is a VERY interesting thread
    as I had the exact SAME (sort of problem on NOF 13)
    except
    the install was fine / on desktop AND laptop
    worked ok for a few months, then STOPPED working on both
    program SAID working - but screen showed Nada
    desktop was vista home pro and laptop 8.1
    neither had any new installs of other programs
    I uninstalled both and re-installed both
    still - neither worked (even updated both JAVA as was advised)
    was forced to go buy Brand X web author program
    ARGH - after 20 years (yes - 20 years ?? +/- ) what a pain
    so I reloaded nof 12 - that worked
    anyway
    after few months of anguish - tried NOF13 again on laptop
    and NOW IT WORKS - huh???
    (have not tried on Desktop)
    summary
    no real data here - but MAYBE this info might give some clue to the Developers

    cheers

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •