Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: HTML5 Dynamic Publish issues

  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    1,876

    Default

    I think you need to run malewarebytes (free) and see if you have been infected by something

  2. #12

    Default

    yes just doing it now, must be some infection. will post back with the results

  3. #13

    Angry

    Well pulling my hair out, just done a format windows 7 installed drivers and NOF but still the same here is a screen shot of the start up screen.

    so conclusion either NOF or internet explorer 11

    firefox seems fine and any other version of IE is fine too

    any help please to solve this problem.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Untitled-1.jpg 
Views:	86 
Size:	29.4 KB 
ID:	2203  

  4. #14

    Default

    this is the reply back from NOF support,

    The screenshot you have sent me yesterday indicates that CSS cannot be parsed by your browser for some reason. Did you try installing NetObjects Fusion on another PC in order to see if maybe the installation file was not downloaded entirely correct? Are you maybe using an aggressive antivirus or firewall which could block the needed CSS scripts?


    my response

    we are not running any anti-virus and just using the standard windows firewall. Do you have any ideas were we can start looking to fix this issue or whats could be causing it.

  5. #15
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    1,876

    Default

    can you confirm that java8 update31 is installed
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	java8.PNG 
Views:	92 
Size:	126.8 KB 
ID:	2208  

  6. #16

    Default

    hello

    I have java 8 update45 installed, thanks

  7. #17
    Administrator Adam's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    357

    Default

    Hi Modifications,

    Can you please click the start menu > type MSINFO32 in the search field. The system information window should appear. In this window, click file > export > save the file somewhere. Attach this file to a PM or a reply to your open ticket (I've just replied requesting the same).

    Thanks,
    Adam
    NetObjects Technical Support

  8. #18

    Default

    Hello Adam

    Same here

    Hello

    We have found the problem, we have done a fresh install and it works fine but we also use Dreamweaver version 8 and this was causing the problem. When removed NOF works fine.

    Looks like we have a software conflict.

    Many thanks for your help and support.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •