Results 1 to 7 of 7

Thread: Links in online view do not work

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    4

    Default Links in online view do not work

    Hi All,

    I have a problem in my online view.
    None of the links work, no matter what I try.
    I use Windows 8.1

    Anyone can help me?

    Thanks!

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    1,959

    Default

    trouble in online view usually indicates missing or corrupt java

    what is your installed Java Version?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    4

    Default

    Hi Thomas,
    I mean the online view within Netobjects. The page where I can load previous editted sites and install items.
    Ben.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    4

    Default

    Hi Anton,
    The java version is 8.6
    Ben.

  5. #5
    Senior Member Beach Ape's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    378

    Default

    Post a link to your online view

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    1,959

    Default

    Quote Originally Posted by BenAtHome View Post
    Hi Anton,
    The java version is 8.6
    Ben.
    can you right click the Nof Icon and choose run as administrator

    also, confirm your installed version of IE and is IE working correct?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •