I got a 4 or 5 second delay using an Athlon 3400 with 1Gb. I've also noticed
delayes using the Flash Photo Gallery.

--
Ian
1AHost

Free Web Hosting
PHP & MySQL Hosting
Multiple Domain Hosting
www.1ahost.co.uk


"the other Chuck" <chuckv@NOSPAMvalentinetool.com> wrote in message
news:el2pj7$h6i6@flsun90netnews01.netobjects.com.. .
> Ahhhhh.... You're right.
>
> I was cutting & pasting. Using Drag & Drop I'm getting about 15 to 17
> seconds to do the same thing. Real strange. At least you have an option
> to Cut & Paste, (few more clicks), but well worth the time savings.
>
> tOC
>
>
>
>
>
>
>
>
> "Dave@Web by Design, Inc." <dave_no@spam_wbdi.net> wrote in message
> news:el2nbu$h6i5@flsun90netnews01.netobjects.com.. .
> > Chuck,
> >
> > As a point of clarification, the slowdown does not occur if you do a
> > copy/paste (Ctrl C, Ctrl V), it only happens when you drag the whole

text
> > area (which in this case includes an image) from one cell to another.

Did
> > you try this? On my fast machine this takes 8 seconds, on my slower one

16
> > seconds.
> >
> > Dave
> >
> >
> > "the other Chuck" <chuckv@NOSPAMvalentinetool.com> wrote in message
> > news:el2gmh$huv1@flsun90netnews01.netobjects.com.. .
> > > Hi Dave,
> > >
> > > Took your template and gave it a whirl. (Last Beta Build). No

problems
> > > at
> > > all from a timing standpoint. I added two or three more rows to your
> > > table
> > > and pasted at will without much delay.
> > >
> > > To make things more interesting I copied the page and then pasted (10)
> > > additional Child pages of the same page and then proceeded to cut and
> > > paste
> > > additional table cells and rows on various child pages with almost

> instant
> > > results. For the heck of it I then published (chewed some serious
> > > CPU's),
> > > but compiled in about 1-1/2 to 2 minutes. Continued pasting more

cells
> > > still with no problem.
> > >
> > > Must be something related to the way some machines are setup. I'm

> using
> > > WinXP Pro, 1gig of ram. Older machine (3 yrs) with a 3 Ghz Pentium

4
> > > chip. Not much to talk about these days. Wish I had an answer.
> > >
> > > the Other Chuck
> > >
> > >
> > >
> > >
> > >
> > > "Dave@Web by Design, Inc." <dave_no@spam_wbdi.net> wrote in message
> > > news:el20i4$g4c2@flsun90netnews01.netobjects.com.. .
> > >> Here is a one page template with a large table. The problem is

obvious
> > > when
> > >> you try to move the contents from one cell to another (depending on

the
> > >> speed of the PC, between 10-16 seconds). This same template has zero
> > >> delay
> > >> in v8 and v9.1
> > >>
> > >> Dave
> > >>
> > >>
> > >> "NetObjects Support" <support@netobjects.com> wrote in message
> > >> news:el1uhu$fig10@flsun90netnews01.netobjects.com. ..
> > >> > Hi
> > >> > Can someone send a template to Support so we can take a look at

your
> > >> > issue.
> > >> > So far we haven't been able to duplicate this issue with some of

our
> > > test
> > >> > sites here.
> > >> >
> > >> > Thanks
> > >> > Scott
> > >> >
> > >> > "Christian" <elephant@gmx.net> wrote in message
> > >> > news:ekrjes$lgp6@flsun90netnews01.netobjects.com.. .
> > >> >>I just installed NOF 10. In the text mode now I can only type very

> slow
> > >> >>because any letter takes time to get in... The same the other way
> > >> >>around
> > >> >>in
> > >> >>deleting letters, digits, sentences. What could be the reason for?
> > >> >> Need your help...
> > >> >> Thanks, Christian
> > >> >>
> > >> >>
> > >> >
> > >> >
> > >>
> > >>
> > >>
> > >
> > >

> >
> >

>
>