Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Missing Snippet tool

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    NW England
    Posts
    23

    Default Missing Snippet tool

    I'm using a site based on a template to experiment with a few things on NOF and one thing that has struck me is I dodn't appear to have a Snippet Tool on the toolbar - can anybody suggest why this might be and how I can turn it on ?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    1,977

    Default

    are you saying it is missing from the Video dropdown menu?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Anton-0197.png 
Views:	187 
Size:	27.9 KB 
ID:	2351  

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    NW England
    Posts
    23

    Default

    I haven't got a video dropdown either
    Click image for larger version. 

Name:	snipnow.jpg 
Views:	233 
Size:	37.0 KB 
ID:	2352

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    1,977

    Default

    maybe your desktop resolution prevents all buttons from being seen

    in that case, click components and then media

    also, you can edit the toolbar by adding and removing buttons

    but I must admit, the Nof toolbar is a hit and miss, what you see one day is not what you see the next, Nof9 was the last reliable version
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Anton-0198.png 
Views:	180 
Size:	55.4 KB 
ID:	2353  
    Last edited by antonsvideo; 02-03-2016 at 08:59 AM.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    NW England
    Posts
    23

    Default

    Hi Anton, thanks for the response - that seems to work for me, I've managed to embed a facebook snippet on a test page OK

    I don't think my screen resolution is an issue and it was the NOF documentation below that made me think I should be able to see it in the standard toolbar. Now for the next question......

    Click image for larger version. 

Name:	snipnow.JPG 
Views:	191 
Size:	31.1 KB 
ID:	2354

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    1,977

    Default

    you can always reset your toolbar and see if it comes back

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    NW England
    Posts
    23

    Default

    Quote Originally Posted by antonsvideo View Post
    you can always reset your toolbar and see if it comes back
    Already tried that yesterday, Anton :-)
    My toolbar options look very different from yours - I can't help feeling i'm missing something
    Click image for larger version. 

Name:	snipnow.jpg 
Views:	209 
Size:	21.5 KB 
ID:	2355

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    1,977

    Default

    what happens if you click smart layout on the toolbar settings?

    do you have the latest version?

    maybe a reinstall will bring it back to normal

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    NW England
    Posts
    23

    Default

    Smart layout on/off makes no difference to anything as far as I can see

    version is 15.00.0000.1050, Standard Version

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    1,977

    Default

    I would uninstall and reinstall, then apply update1

    It won't harm any of your sites, they won't be removed

    if that fails, contact Nof support and ask them to tell you how to get a normal toolbar back

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •