Results 1 to 4 of 4

Thread: Local Publish

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    2

    Default Local Publish

    I haven't used local publish for several months until today and when I do this message appears

    NetObjects Fusion 2015 is unable to launch the browser. Make sure you have a browser selected in Tools | Options, and there is enough memory to run both applications.

    My problem is that I cannot locate where to select a browser when I go to tools | options . At this time am running Windows 10, using Edge and have 8 gig of ram. Any and all help appreciated.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Browser.PNG 
Views:	70 
Size:	8.6 KB 
ID:	2716  

  2. #2
    Senior Member franko's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Tasmania Australia
    Posts
    2,613

    Default

    Tools -> Options -> Current Site -> Preview.

    My mistake - should be Options -> Applications -> Preview. Preview is a tab.
    Last edited by franko; 11-12-2017 at 09:37 PM.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by franko View Post
    Tools -> Options -> Current Site -> Preview.
    I don't see a "preview" following those steps.

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    France...ex UK
    Posts
    596

    Default

    Try Tools/Options/Application
    You will see a number of tabs....Preview being one of them.
    Tick preferred browser.
    This also allow you to test different screen resolutions.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •