Results 1 to 6 of 6

Thread: Recover sites

  1. #1

    Default Recover sites

    Hi all,

    I had a crash about 3 weeks ago and ended up replacing the laptop with a new one. I've spent the last couple weeks trying to replace everything and now I'm on NOF (15).

    I have been good about backups back cant seem to use them. Every time I try to, I get a message that it is "Read Only" and I'm dead. I tried to fix by going to Properties and removing the checkmark but, then I don't have any styles/pictures.

    I can't believe it is hard so please tell me what I'M doing wrong.

    BTW, Win 10.

    Thanks to anyone who can help me,

    Herschal

  2. #2
    Senior Member gprit's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    France...ex UK
    Posts
    580

    Default

    I am presuming that you are trying to restore .bak backup files? That's why you have no pictures - but style should be there.
    These .bak files are NOT true backups.
    The only way to create (and then restore properly) is to EXPORT the site (from Site view) to a .zip file and then open (from template) from the backed up .zip file.

    If you haven't doen that your only option is to go to each image placeholder and navigate to its location again.

  3. #3
    Senior Member gotFusion's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    www.gotHosting.biz
    Posts
    4,524

    Default

    What version were you using when you had the problem?
    NetObjects Fusion Cloud Linux enabled Web Hosting, support + training starts at $14.95
    NetObjects Fusion web Hosting and support + ASP + PHP + ColdFusion + MySQL + MS SQL
    FREE NetObjects Fusion Support & training comes with all web hosting accounts
    NetObjects Fusion Web Hosting: http://www.gotHosting.biz

  4. #4

    Default

    Thanks for your quick reply. First, I'm not sure I said what I meant to. The files I tried to use are in the "Autosaves" folder as such: Scottiesoutheast_18-01-19_A-backup27.nod.

    Just to be safe, I've already started recreating the site. Fortunately, it is not a big site.

    Again, thanks for your help.

  5. #5

    Default

    As always, thanks for your reply. I'm using NOF Ver. 2015 and Win 10.
    Any help will be GREATLY appreciated.

    Herschal

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    1,826

    Default

    Quote Originally Posted by atlmagi View Post
    Hi all,

    I had a crash about 3 weeks ago and ended up replacing the laptop with a new one. I've spent the last couple weeks trying to replace everything and now I'm on NOF (15).

    I have been good about backups back cant seem to use them. Every time I try to, I get a message that it is "Read Only" and I'm dead. I tried to fix by going to Properties and removing the checkmark but, then I don't have any styles/pictures.

    I can't believe it is hard so please tell me what I'M doing wrong.

    BTW, Win 10.

    Thanks to anyone who can help me,

    Herschal
    copy the newest file from autosaves to the root (where crashed file is) with win explorer
    open Nof and browse for the autosave file that is now in the root, and there will be no warning about read only

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •