Results 1 to 9 of 9

Thread: Text in table problem

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    9

    Default Text in table problem

    I am creating a table to list new roses, I have created the table, typed in the names and added a photo in the same box programmed to set right of text. When I publish the table all text in boxes has a nof="te" attached to it. How do I get rid of it?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    1,782

    Default

    can we see a screenshot

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    9

    Default

    Click image for larger version. 

Name:	sarkis rose screen shot.jpg 
Views:	25 
Size:	65.3 KB 
ID:	2728
    Here it is

  4. #4
    Senior Member franko's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Tasmania Australia
    Posts
    2,537

    Default

    Is it there in design view or only when you publish? Can you give us a url for the published page?

  5. #5
    Senior Member gprit's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    South Wales, UK
    Posts
    504

    Default

    Haven't got a clue without seeing the source code, but I did come across this thread
    http://www.nof-community.de/frag-ruh...n/nof%27te%27/
    so maybe the German speakers here (Anton?) can assist?

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    1,782

    Default

    the person in the German forum had html compression enabled, I never do that

    in any case, we need to see the url, the page maybe infested with Microsoft Word formatting code from previous copy/paste and that can cause all sorts of issues like that

    always paste special, formatted text, or paste via notepad as go-between

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    9

    Default

    Only when I publish. http://www.mcdonnellnursery.com/html..._tea_-_gr.html Think it is related to the graphic. When I put photo in separate column the coding is with the graphic. http://www.mcdonnellnursery.com/html/climbing.html

    Also having difficulty with nav bar. If you scroll down Plants, when you reach roses the next level appears under it, blocking out the rest. If I put slide right in the nav bar the Plants menu appears to the right, not below. Is there a certain order I should do the nav bars to make them independent of each other? I do customizedAm very confused and frustrated. Thanks for your help!!

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    1,782

    Default

    ouch, you have serious issues

    1. you have frames enabled in 2018, this will cause you nothing but grief
    2. your tables look fine, I see no strange code at all, which browser do you use? I tested with FF
    3. in 2018, the whole world uses html5 other than your site
    4. it says the generator is Nof11, is that what you use?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	AVP-0098.png 
Views:	11 
Size:	93.5 KB 
ID:	2729  

  9. #9
    Senior Member gprit's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    South Wales, UK
    Posts
    504

    Default

    Agree with Anton.
    Regarding the menus there's no nice way to stop them dropping down all the way, covering the table text.
    I think you'ld be better to do as you seems to have started to do.
    That is, I would just have the top navigation bar with no dropdown tabs.
    Then, as you seem to have done, have a side tab instead.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •