Results 1 to 7 of 7

Thread: Double spacing between first sentence and bullets

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    12

    Default Double spacing between first sentence and bullets

    How do I make the double space to a single space for bullets. For example, this is what I get:

    Management

    • Strategic planning
    • Process analysis and improvement plans
    • Vendor reconciliations
    • Project management
    • Operational management

    This is what I want:
    Management
    • Strategic planning
    • Process analysis and improvement plans
    • Vendor reconciliations
    • Project management
    • Operational management

    The only options in "paragraph" I get are Alignment, Line Height, Word, and Letter. I was hoping to see Space Before and Space After. Thanks

    Ken

  2. #2
    Senior Member franko's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Tasmania Australia
    Posts
    2,558

    Default

    Try Shift-return instead of just return. Haven't tried it in NoF to be honest, but it works in a lot of programs.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    1,822

    Default

    Quote Originally Posted by franko View Post
    Try Shift-return instead of just return. Haven't tried it in NoF to be honest, but it works in a lot of programs.
    if using Shift+Return, the bullet will be applied to the line above as well

    the trick is to preset the style to have 0px space above and 0px space below

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    12

    Default

    None of that works. Thanks for the replies though.

    Ken

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    1,822

    Default

    Quote Originally Posted by T84a View Post
    None of that works. Thanks for the replies though.
    works perfect here
    https://www.videoproductions.com.au/...st-spacing.png

    you also need to set P to 0px above and below

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    12

    Default

    I don't get a Format button. Or a List tab.
    Last edited by T84a; 02-22-2018 at 05:50 PM.

    Ken

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    1,822

    Default

    Quote Originally Posted by T84a View Post
    I don't get a Format button. Or a List tab.
    I assume you clicked inside the list text so the cursor flashes?
    I also assume you use Nof 15?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •