Results 1 to 4 of 4

Thread: Beta Upgrade?

  1. #1
    MBurke
    Guest

    Default Beta Upgrade?

    I just installed the beta upgrade for version 10. All of my fonts are now
    displaying incorrectly!

    I thought this was supposed to fix things?

    Now I have to uninstall and reinstall the entire program. Sigh.....
    Michelle



  2. #2
    Dave@Web by Design, Inc.
    Guest

    Default Re: Beta Upgrade?

    Michelle,

    Can you be a bit more specific...this isn't a problem that has shown up in
    any of the Beta testing....

    Dave


    "MBurke" <mburke@apexpest.com> wrote in message
    news:eor59i$sve3@flsun90netnews01.netobjects.com.. .
    >I just installed the beta upgrade for version 10. All of my fonts are now
    > displaying incorrectly!
    >
    > I thought this was supposed to fix things?
    >
    > Now I have to uninstall and reinstall the entire program. Sigh.....
    > Michelle
    >
    >




  3. #3
    Trimdoner
    Guest

    Default Re: Beta Upgrade?

    I experienced a font problem on a site which was imported into 10 from 9 -
    font size in Preview was small, and British Pound signs displayed
    incorrectly, but published correctly - but this seemed to be cured with the
    first pre-release update. Sites built from scratch in 10 didn't have that
    problem.

    "Dave@Web by Design, Inc." <dave_no@spam_wbdi.net> wrote in message
    news:eor7gq$sve4@flsun90netnews01.netobjects.com.. .
    > Michelle,
    >
    > Can you be a bit more specific...this isn't a problem that has shown up in
    > any of the Beta testing....
    >
    > Dave
    >
    >
    > "MBurke" <mburke@apexpest.com> wrote in message
    > news:eor59i$sve3@flsun90netnews01.netobjects.com.. .
    > >I just installed the beta upgrade for version 10. All of my fonts are now
    > > displaying incorrectly!
    > >
    > > I thought this was supposed to fix things?
    > >
    > > Now I have to uninstall and reinstall the entire program. Sigh.....
    > > Michelle
    > >
    > >

    >
    >




  4. #4
    MBurke
    Guest

    Default Re: Beta Upgrade?

    Disregard this. The problem seems to be related to something else. Sorry.
    Michelle

    "Dave@Web by Design, Inc." <dave_no@spam_wbdi.net> wrote in message
    news:eor7gq$sve4@flsun90netnews01.netobjects.com.. .
    > Michelle,
    >
    > Can you be a bit more specific...this isn't a problem that has shown up in
    > any of the Beta testing....
    >
    > Dave
    >
    >
    > "MBurke" <mburke@apexpest.com> wrote in message
    > news:eor59i$sve3@flsun90netnews01.netobjects.com.. .
    > >I just installed the beta upgrade for version 10. All of my fonts are now
    > > displaying incorrectly!
    > >
    > > I thought this was supposed to fix things?
    > >
    > > Now I have to uninstall and reinstall the entire program. Sigh.....
    > > Michelle
    > >
    > >

    >
    >




Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •