Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: The program is still shutting down !!

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    UK
    Posts
    20

    Default The program is still shutting down !!

    Following your instructions last week and re-installing the program I'm still getting the same problem.

    I create a new site and I will add that this only seems to happen on a new site. I get the error message i showed yo previously.
    Followed by
    Click image for larger version. 

Name:	Error Image1.jpg 
Views:	20 
Size:	19.9 KB 
ID:	2789
    And then byClick image for larger version. 

Name:	Error Image2.jpg 
Views:	15 
Size:	12.5 KB 
ID:	2790

    The program then opens on the file selected. As before when I select any of the buttons i.e. Assets or Page etc.

    The program just shuts down, showing no error massages at all.

    As I say this only seems to happen on a new site and if an old site is selected, no error message occurs.
    Please help, I don't have a clue what to do now.

    Thank You

    woko

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    1,833

    Default

    Windows version? Nof version, exact version number?
    is 32bit Java installed, a must!

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    UK
    Posts
    20

    Default

    Windows 10
    NOF15
    Version - 15.00.0000.1050
    Standard version

    How do i find out if 32bit java is installed, and if not how and where do I get it?
    Thanks
    woko

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    UK
    Posts
    20

    Default

    I still have the original problem
    Could the 32bit java be corrupted?

    sould it be a good idea to un-install the java an reinstall another version?

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    1,833

    Default

    go to control panel, click "programs" and you should see the java icon (check the about section in Java)
    control panel in category view

    since you have issues with new site, I suspect you may also have a corrupt blank-site.zip

    go to C:\Users\Public\Documents\NetObjects Fusion 2015\Templates\AutoSites\Blank Site and replace the existing with the one attached and then try again
    https://www.videoproductions.com.au/...ank%20Site.zip

  6. #6
    Senior Member gprit's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    France...ex UK
    Posts
    584

    Default

    We seem to have two threads on this issue, with many answers repeated.
    Can the original poster decide which to keep going and mark the other 'Moved to different thread'

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    UK
    Posts
    20

    Default

    I will quite happily keep the first one going. The reason I created another thread was simply because the chat had seemed to move to another topic and the original chat seemed to have expired. I do apologise if this has caused a problem but the original error is still there.

    I take it, that if i replace the Zip file as suggested on this thread I need to un-install the program have and install the new one?

    If so, will my password work?

    woko

  8. #8
    Senior Member gprit's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    France...ex UK
    Posts
    584

    Default

    No need to DO anything(!) Just STOP POSTING in this thread and use the other one......no zip files(?) affected and no passwords affected.

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    1,833

    Default

    did the blank_site.zip help?

  10. #10
    Senior Member gprit's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    France...ex UK
    Posts
    584

    Default

    Can we keep all replies/input to the other thread please? Two threads confuse things.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •