Results 1 to 5 of 5

Thread: Error 110—Email template could not be found

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2019
    Posts
    3

    Default Error 110—Email template could not be found

    Received this error when submitting a form I created. I don't know what component is missing. I built a new server for IIS 8 and I installed PHP. I am using mailEnable for Post Offices and SMTP server. Can someone point me in the right direction?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    1,878

    Default

    make sure you set PHP 5.6 or earlier for this domain

    Nof Forms will not work with PHP 7 and later

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2019
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by antonsvideo View Post
    make sure you set PHP 5.6 or earlier for this domain

    Nof Forms will not work with PHP 7 and later
    Thanks. We had 7.3 installed.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    1,878

    Default

    you can leave it installed

    but for your account, set 5.6 in WHM/Software/MultiPHP Manager
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Anton-00246.png 
Views:	12 
Size:	15.9 KB 
ID:	2834  

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2019
    Posts
    3

    Default

    We just removed it since it wasn't necessary and installed 5.6 - everything is working okay now. thanks a lot.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •