Results 1 to 3 of 3

Thread: Problems with table formatting.

  1. #1
    JS
    Guest

    Default Problems with table formatting.

    Working on several tables with typical text entries in the cells. Client
    wanted to have alternating gray and white rows, so I created a custom table
    style and assigned it to the tables on a page. I then did some further
    formatting of the text, (adding some bold, centering things, etc, as there
    seems no way to get this into the table style itself). It was perfect. I
    then moved on to the next page to edit tables there.

    HERE"S WHERE IT GETS STRANGE... When I return to the first page NOF10
    displays a table with none of the color or text changes I added. All the
    cells are white (alternating grey-white shading is gone), even though the
    table style still shows the custom style as being selected for that table.
    So I clear custom formatting, re-assign my custom style to get back the row
    color shading, add the Bold and center to all cells...it is perfect again .
    I
    SAVE my site ...Then I go to the next page and find all the formatting is
    gone from THAT table... I reformat, return to page 1, and all the formatting
    has again been eliminated!!!

    What's going on? This is VERSION 10 of this software, and you would think
    that such elementary functions as table formatting would have long ago been
    locked down in the code. (I've used it from 1.0 and never had such problems
    until the table style stuff was added in recent versions). How do I get NOF
    10 to stop meddling with my table styles once I set them? Is there
    something that could be overriding my custom table formats? How do I turn it
    off or prevent it from doing this?

    --
    John



    --
    John - The Writing Shop, Web Design, Author Services, Digital Publishing
    www.writingshop.ws
    (336) 370-0964



  2. #2
    NetObjects Support
    Guest

    Default Re: Problems with table formatting.

    Hello JS,

    We are unable to duplicate the issue as you describe, would it be possible
    to create a case with us at http://support.netobjects.com and send in a
    template for us to review? You can create a template by opening the site to
    the site view > file > export as template > entire site.

    --
    Thank you,
    Adam
    NetObjects Technical Support
    http://support.netobjects.com

    "JS" <glcm@adelphia.net> wrote in message
    news:f4mg99$ouo1@flsun90netnews01.netobjects.com.. .
    > Working on several tables with typical text entries in the cells. Client
    > wanted to have alternating gray and white rows, so I created a custom
    > table
    > style and assigned it to the tables on a page. I then did some further
    > formatting of the text, (adding some bold, centering things, etc, as there
    > seems no way to get this into the table style itself). It was perfect. I
    > then moved on to the next page to edit tables there.
    >
    > HERE"S WHERE IT GETS STRANGE... When I return to the first page NOF10
    > displays a table with none of the color or text changes I added. All the
    > cells are white (alternating grey-white shading is gone), even though the
    > table style still shows the custom style as being selected for that table.
    > So I clear custom formatting, re-assign my custom style to get back the
    > row
    > color shading, add the Bold and center to all cells...it is perfect again
    > . I
    > SAVE my site ...Then I go to the next page and find all the formatting is
    > gone from THAT table... I reformat, return to page 1, and all the
    > formatting
    > has again been eliminated!!!
    >
    > What's going on? This is VERSION 10 of this software, and you would think
    > that such elementary functions as table formatting would have long ago
    > been
    > locked down in the code. (I've used it from 1.0 and never had such
    > problems
    > until the table style stuff was added in recent versions). How do I get
    > NOF
    > 10 to stop meddling with my table styles once I set them? Is there
    > something that could be overriding my custom table formats? How do I turn
    > it
    > off or prevent it from doing this?
    >
    > --
    > John
    >
    >
    >
    > --
    > John - The Writing Shop, Web Design, Author Services, Digital Publishing
    > www.writingshop.ws
    > (336) 370-0964
    >




  3. #3
    JS
    Guest

    Default Re: Problems with table formatting.

    OK... Template saved and sent to support ticket today, 5/13/07
    Thanks,
    John


    "NetObjects Support" <support@netobjects.com> wrote in message
    news:f4ooic$3204@flsun90netnews01.netobjects.com.. .
    > Hello JS,
    >
    > We are unable to duplicate the issue as you describe, would it be possible
    > to create a case with us at http://support.netobjects.com and send in a
    > template for us to review? You can create a template by opening the site
    > to the site view > file > export as template > entire site.
    >
    > --
    > Thank you,
    > Adam
    > NetObjects Technical Support
    > http://support.netobjects.com
    >
    > "JS" <glcm@adelphia.net> wrote in message
    > news:f4mg99$ouo1@flsun90netnews01.netobjects.com.. .
    >> Working on several tables with typical text entries in the cells. Client
    >> wanted to have alternating gray and white rows, so I created a custom
    >> table
    >> style and assigned it to the tables on a page. I then did some further
    >> formatting of the text, (adding some bold, centering things, etc, as
    >> there
    >> seems no way to get this into the table style itself). It was perfect. I
    >> then moved on to the next page to edit tables there.
    >>
    >> HERE"S WHERE IT GETS STRANGE... When I return to the first page NOF10
    >> displays a table with none of the color or text changes I added. All the
    >> cells are white (alternating grey-white shading is gone), even though the
    >> table style still shows the custom style as being selected for that
    >> table.
    >> So I clear custom formatting, re-assign my custom style to get back the
    >> row
    >> color shading, add the Bold and center to all cells...it is perfect again
    >> . I
    >> SAVE my site ...Then I go to the next page and find all the formatting
    >> is
    >> gone from THAT table... I reformat, return to page 1, and all the
    >> formatting
    >> has again been eliminated!!!
    >>
    >> What's going on? This is VERSION 10 of this software, and you would think
    >> that such elementary functions as table formatting would have long ago
    >> been
    >> locked down in the code. (I've used it from 1.0 and never had such
    >> problems
    >> until the table style stuff was added in recent versions). How do I get
    >> NOF
    >> 10 to stop meddling with my table styles once I set them? Is there
    >> something that could be overriding my custom table formats? How do I turn
    >> it
    >> off or prevent it from doing this?
    >>
    >> --
    >> John
    >>
    >>
    >>
    >> --
    >> John - The Writing Shop, Web Design, Author Services, Digital Publishing
    >> www.writingshop.ws
    >> (336) 370-0964
    >>

    >
    >




Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •