Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: Can't See Styles?!?! Offering Reward!

  1. #11
    Ted
    Guest

    Default Re: Can't See Styles?!?! Offering Reward!

    Hi Jim,

    OK.

    The most recent msxml 3 is ver 8.70.1104 which is SP 7 {I think}.
    There's nothing to be lost by downloading the update and installing it.
    My *suspicion* is that the MSxml element on your system has become
    corrupted in some manner. This is very difficult to 'trace' remotely,
    and as a working hypothesis an SP update might repair the 'damage'
    either by replacing the failing element or forcing registration of the API.

    MSxml is the COM based API which facilitates parsing of xml in a
    meaningful form. Other software on your system may well use it's own
    techniques to accomplish this since originally MSxml was an option not
    an integral part of the OS {pre XP .NET &tc}.

    There's also more recent MSxml products [Microsoft Core XML Services
    6.0] but I don't know about their interactivity with NOF. As an aside we
    no longer use NOF so I'm unable to run tests here, sorry. Perhaps WSP
    will confirm that 6.0 will run NOF, and therefore that might be a better
    upgrade.

    Regards
    Ted

    James Angst wrote:
    > Ted
    > Yes it's on the system
    > MSXML 3.0 SP 5
    > ver: 8.50.2162.0
    > Thanks
    > Jim
    > Ted wrote:
    >> Hi James,
    >>
    >> Please advise, is c:[slash] windows [slash] system32 [slash]
    >> msxml3.dll on your system or not?
    >>
    >> If it is then it is possible that the dll is incorrectly registered
    >> or has become corrupted, if it is not then you need to find it,
    >> download it and register it. This failure can, despite what MS says
    >> happen, though it is rare. The other point is that it is a MS
    >> specific xml process, which other programs may not use. This can
    >> create the situation where XML functions in some cases but not
    >> others. To be fair to NetObjects this is very difficult to deal with
    >> at a distance, and is not helped by MS' multiple xml 'fixes'.
    >>
    >> I'll await you answer before clogging up the 'airwaves' with
    >> suggestions.
    >>
    >> Regards
    >> Ted
    >>
    >> James Angst wrote:
    >>> Ok this has been going on way too long!
    >>> Can anyone help
    >>> The 1st person with the solution that works get's $100.00
    >>>
    >>> Tue Apr 04 2006 11:39AM by jangst@comcast.net
    >>>
    >>>
    >>> I can not view my style graphics
    >>> I can see the text view but nothing in Graphic or Preview!?
    >>>
    >>> I have uninstalled and reinstalled Netscape and Firefox.
    >>> I have also reset IE to all defaults and tried in safe mode with no
    >>> luck!?
    >>>
    >>> Thanks for your help
    >>> James Angst
    >>>
    >>> ===[ Required Ticket Information ]===
    >>> Netobjects Fusion Product: Fusion 9.0
    >>> Please categorize your support question here: Other
    >>> Please enter your NetObjects Fusion Serial Number Include Dashes:
    >>> What is the Operating System you are using?: Windows XP Professional
    >>>
    >>> Attachment(s): netobjectproblem.doc (123.0KB)
    >>>
    >>> Tue Apr 04 2006 01:34PM by support@netobjects.com
    >>> Hello James,
    >>>
    >>> Thank you for your email.
    >>>
    >>> IN addition to my last email, do you see images on other sites?
    >>>
    >>> Should you require further assistance please select ?Reply? to this
    >>> e-mail. You may also use
    >>> http://www.netobjects.com/support/index.html for useful FAQ's,
    >>> newsgroups, and Software Product Updates.
    >>>
    >>> Thank you,
    >>> Adam
    >>> NetObjects Technical Support
    >>> support@netobjects.com
    >>>
    >>>
    >>> Tue Apr 04 2006 02:13PM by jangst@comcast.net
    >>> No matter which nod file I have open I have the same problem
    >>> Even in NOF 7.5, 8, and 9
    >>>
    >>> Client
    >>>
    >>>
    >>> Tue Apr 04 2006 03:54PM by support@netobjects.com
    >>> Hello James,
    >>>
    >>> Thank you for your email.
    >>>
    >>> And I assume images show up fine in your browser when you visit
    >>> websites?
    >>>
    >>> Do you have IE 7.0 beta installed? If so uninstall, there is an XML
    >>> issue Microsoft is aware of and will be fixing it in a later update.
    >>>
    >>> Should you require further assistance please select ?Reply? to this
    >>> e-mail. You may also use
    >>> http://www.netobjects.com/support/index.html for useful FAQ's,
    >>> newsgroups, and Software Product Updates.
    >>>
    >>> Thank you,
    >>> Adam
    >>> NetObjects Technical Support
    >>> support@netobjects.com
    >>>
    >>>
    >>> Wed Apr 05 2006 10:07AM by jangst@comcast.net
    >>> Yes everything else seems to work fine except for seeing the images
    >>> in the style view.
    >>> I have IE 6.0.2900.2180.xpsp_sp2_gdr.050301-1519
    >>>
    >>> Client
    >>>
    >>>
    >>> Thu Apr 06 2006 09:55AM by support@netobjects.com
    >>> Hello James,
    >>>
    >>> Thank you for your email.
    >>>
    >>> This may be a bad install, you state, "No matter which nod file I
    >>> have open I have the same problem Even in NOF 7.5, 8, and 9". Do you
    >>> have these versions installed or are you speaking of just the nod
    >>> files and where they were created? Also do you have any sites
    >>> created (besides these nod files) that you need to save? If you do
    >>> go ahead and back them up (you can copy the user sites folder and
    >>> save it somewhere). Once that is done go ahead and uninstall Fusion
    >>> 9 and delete the remaining folders (again make sure to back up any
    >>> sites you have first). Now reinstall Fusion to the default directory.
    >>>
    >>> Should you require further assistance please select ?Reply? to this
    >>> e-mail. You may also use
    >>> http://www.netobjects.com/support/index.html for useful FAQ's,
    >>> newsgroups, and Software Product Updates.
    >>>
    >>> Thank you,
    >>> Adam
    >>> NetObjects Technical Support
    >>> support@netobjects.com
    >>>
    >>>
    >>> Thu Apr 06 2006 11:24AM by jangst@comcast.net
    >>> I still have the full program 7.5, 8 and 9 NOF still installed.
    >>> I will back up all versions, and uninstall them all then reinstall
    >>> 9.0 to the default directory. Then get back to you.
    >>>
    >>> Thank you!
    >>> James Angst
    >>>
    >>> Client
    >>>
    >>>
    >>> Thu Apr 06 2006 10:15PM by jangst@comcast.net
    >>> I can't believe it I unistalled all, deleted all dir., then
    >>> re-installed?! Still same problem
    >>> The worst thing is that I got a client to buy 9.0 so he can take
    >>> over when I finish his site. He wants to know what is taking so long
    >>> I don't know what to tell him at this point
    >>>
    >>> Client
    >>>
    >>>
    >>> Fri Apr 07 2006 10:20AM by support@netobjects.com
    >>> Hello Angst,
    >>>
    >>> Thank you for your email.
    >>>
    >>> Do you see any error messages? Try this, click Start, click Run,
    >>> type regsvr32 "c:windowssystem32msxml3.dll" in the
    >>> Open box, and then press ENTER. Note On Microsoft Windows 2000-based
    >>> computers, type regsvr32 "c:winntsystem32msxml3.dll".
    >>>
    >>> Should you require further assistance please select ?Reply? to this
    >>> e-mail. You may also use
    >>> http://www.netobjects.com/support/index.html for useful FAQ's,
    >>> newsgroups, and Software Product Updates.
    >>>
    >>> Thank you,
    >>> Adam
    >>> NetObjects Technical Support
    >>> support@netobjects.com
    >>>
    >>>
    >>> Sat Apr 08 2006 07:14AM by jangst@comcast.net
    >>> No error messages, see word doc for details.
    >>> I can not find *system32msxml3.dll on my computer!?
    >>>
    >>> NetObjects Fusion Technical Support wrote:
    >>> > Hello Angst,
    >>> >
    >>> > Thank you for your email.
    >>> >
    >>> > Do you see any error messages? Try this, click Start, click Run,
    >>> type regsvr32 "c:windowssystem32msxml3.dll" in the
    >>> > Open box, and then press ENTER. Note On Microsoft Windows
    >>> 2000-based computers, type regsvr32 "c:winntsystem32msxml3.dll".
    >>> >
    >>> > Should you require further assistance please select ?Reply? to
    >>> this e-mail. You may also use
    >>> http://www.netobjects.com/support/index.html for useful FAQ's,
    >>> newsgroups, and Software Product Updates.
    >>> >
    >>> > Thank you,
    >>> > Adam
    >>> > NetObjects Technical Support
    >>> > support@netobjects.com
    >>> >
    >>> >
    >>> >
    >>>
    >>>
    >>> Mon Apr 10 2006 11:15AM by support@netobjects.com
    >>> Hello Angst,
    >>>
    >>> Thank you for your email.
    >>>
    >>> Attached is a txt file with the correct paths. For some reason our
    >>> mail system is taking out the slashes so when I type them they are
    >>> sent incorrectly. The txt file is correct and please use the paths
    >>> here.
    >>>
    >>> The first one is for XP the second is for 2k.
    >>>
    >>> Should you require further assistance please select ?Reply? to this
    >>> e-mail. You may also use
    >>> http://www.netobjects.com/support/index.html for useful FAQ's,
    >>> newsgroups, and Software Product Updates.
    >>>
    >>> Thank you,
    >>> Adam
    >>> NetObjects Technical Support
    >>> support@netobjects.com
    >>>
    >>> Attachment(s): path.txt (<1KB)
    >>>
    >>> Mon May 01 2006 03:16PM by jangst@comcast.net
    >>> Still no luck!?
    >>> I also installed the latest update !
    >>> @@%@%%^$*&
    >>>
    >>> Client
    >>>
    >>>
    >>> Tue May 02 2006 04:20PM by support@netobjects.com
    >>> Hello Angst,
    >>>
    >>> Thank you for your email.
    >>>
    >>> Do you happen to have Dreamweaver installed on your machine? Any
    >>> other web editing software? I know certain versions of Dreamweaver
    >>> will alter the way the XML files are viewed, this creates the exact
    >>> issue you are describing. Please let me know if this is the case, an
    >>> uninstall of Dreamweaver will take care of the problem if this is so.
    >>>
    >>> Should you require further assistance please select ?Reply? to this
    >>> e-mail. You may also use
    >>> http://www.netobjects.com/support/index.html for useful FAQ's,
    >>> newsgroups, and Software Product Updates.
    >>>
    >>> Thank you,
    >>> Adam
    >>> NetObjects Technical Support
    >>> support@netobjects.com
    >>>
    >>>
    >>> Tue Jun 13 2006 11:58PM by jangst@comcast.net
    >>>
    >>>
    >>> No Dreamweaver
    >>>
    >>> Have a bunch of CoffeeCup Software
    >>>
    >>> But this started way before I installed that stuf!
    >>>
    >>>



  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2021
    Posts
    104

    Default

    download this FM WhatsApp and solve your are style issue in Official WhatsApp.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •