Results 1 to 2 of 2

Thread: No frame background image + color - Part 2 -

  1. #1
    J.J.meeuwsen
    Guest

    Default No frame background image + color - Part 2 -

    Hi,

    Here is the continuing story of " no background image or color " in left
    + top frame.

    When the page is published local [ see my previous post 18-11-2006 ] the
    background image
    of the left and top frame is gone.
    Also when I choose a color for the background of the frame [ different from
    the backgroundcolor
    of the body ] the backgroundcolor of the frames become the same as the
    body-background.

    Here's the answer of NOF support after sending the sourcecode of the frames
    [ I must say they were quick ] :

    " This issue appeared in the Update #3.
    I have forwarded the necessary information to our Test Engineers, so they
    can determine whether this really is an issue within the Update or it can be
    worked around.
    Thank you for your understanding in this matter."


    " Although most of the Developers' efforts are focused on the Fusion 10 that
    is very soon to be released, this issue must also be fixed in Fusion 9 too.
    I am sorry that I cannot provide you with a time frame, when this fix will
    be available.
    Please continue to visit
    http://netobjects.com/support/html/produpdates.html for product updates
    releases.
    Thank you for your understanding in this matter."




  2. #2

    Default

    I can confirm this bug. Did you ever get an answer form the NOF team?
    SwissShops.ch - die 250 besten Online Shops der Schweiz
    Speed-Tests zu mehreren Servern - sagt Dein Provider die Wahrheit?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •